Speelrijst: Ontdek de veelzijdige wereld van Sensorisch Spelen voor kinderen

Speelrijst: Ontdek de veelzijdige wereld van Sensorisch Spelen voor kinderen

Speelrijst, wat is het? 

Speelrijst is geweldig! Wil je dat je kind langer dan 5 minuten ergens mee speelt? En dan hebben we het niet over de spelletjes op de iPad .. Speelrijst is wat je nodig hebt! Echt!
Speelrijst is een vorm van sensorisch spel dat niet alleen de verbeelding van kinderen stimuleert, maar ook hun motorische vaardigheden ontwikkelt. Door met speelrijst te spelen, kunnen kinderen hun sensorische waarneming en fijne motoriek verbeteren, terwijl ze tegelijkertijd hun creativiteit ontwikkelen en spelenderwijs leren.
        
Producten: Lepeltje - Regenboog speelrijst

Waarom Kliederspel.nl?

Bij Kliederspel.nl bieden we een uitgebreide selectie van speelrijst in verschillende kleuren en mengsels, allemaal gemaakt van natuurlijke materialen en geschikt voor peuters en kleuters. Of je nu een trendy mix kiest of je eigen kleuren samenstelt, je hebt meteen een boeiende activiteit voor quality time met je kind - 1 op 1 aandacht is onbetaalbaar.

Op welke leeftijd beginnen met Speelrijst?

Ik begon thuis al vanaf 10 maanden met het aanbieden van Speelrijst. Maar dat is een persoonlijke keuze, doe vooral waar jij je prettig bij voelt. Onze sensorische speelrijst is vrij van schadelijke stoffen. Mocht je kindje een hapje hiervan nemen, dan is dit niet erg. Toch te spannend? Kies dan voor een andere basis, zoals; Brinta, Havermout, gemalen crackers enz. 

Vanaf 12 maanden kunnen kindjes al ruime tijd spelen met Speelrijst. Meer daarover lees je hier: sensorische speelrijst voor een 1 jarige dreumes.

Welke speelbak heb ik nodig?

Je keuze hangt af van je specifieke wensen. Als je nog niet zeker weet of sensorisch spel geschikt is voor je kind, is het slim om klein te beginnen. Overweeg om een kleine en betaalbare speelbak aan te schaffen of kijk in je eigen keuken of je een diep dienblad hebt dat je kunt gebruiken.

Als je toe bent aan een grotere en duurzamere speelbak, kun je meer informatie vinden in mijn [blog]. Liever meteen een speelbak kopen? We bieden een uitgebreide selectie speelbakken aan, die kun je hier bekijken: [speelbakken]

 

 Producten: Inspire my playtray - Houten speelbak hoog

Ontdek onze complete sensorische speelsets

Ben je op zoek naar een specifiek thema om je kind te verrassen? Of is je kleintje helemaal gek van dino's, zeemeerminnen, eenhoorns of auto's? Dan bieden onze sensorische themaboxen precies wat je nodig hebt. Onze complete boxen zijn altijd afgestemd op boeiende thema's en seizoenen. Deze sensorische boxen en speelsets inspireren de verbeelding en moedigen je kind aan om al zijn zintuigen te gebruiken.

Ontdek onze selectie kant-en-klare boxen hier: [Complete sensorische speelsets]. Nieuwsgierig naar de creatieve mogelijkheden? Lees er meer over in onze [blog]

We adviseren echter altijd om toezicht te houden, zelfs tijdens het spelen met deze speelsets. Laat je kind nooit zonder toezicht spelen.

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen