Even voorstellen

Hoi! Ik ben Nicole, 39 jaar oud en mama van 3 heerlijke kids! 2 jongens, 1 meisje.

Mijn liefde voor sensorisch spel begon in 2005 tijdens mijn werk als persoonlijk begeleider van de doelgroep MVG- ASS.

Daarna binnen de kinderopvang gewerkt met de doelgroep van 0-4 jaar en inmiddels dus zo'n 19 jaar ervaring.

Waar staat Kliederspel voor?

Als er één ding is wat alle kinderen geweldig vinden dan is het vies worden. Stampen en springen in de plassen na een regenbui, met water en zand spelen in de tuin (Gaten graven waar het eigenlijk niet de bedoeling is), bloemensoep maken van verse bloemblaadjes, takjes en steentjes verzamelen voor thuis, noem maar op. Maar waarom? Omdat het natuurlijk superleuk is, maar ook ontspannend en leerzaam.

Kliederspel biedt een speelstijl waarin kinderen de leiding nemen, de baas mogen zijn. Ontdekken en leren met hun zintuigen, spelenderwijs, in hun eigen tempo.

De fantasie van kinderen is oneindig.

Vaak weet je niet waar je moet beginnen, laat kliederspel.nl het einde zijn van je zoektocht en dompel je onder in de magische wereld van sensorisch spel. 

Testpanel

Mijn kinderen

Komen altijd eerst, ik ben ten slotte ook gewoon mama. Zij zijn mijn inspiratie en het testpanel achter Kliederspel. Ze testen alle nieuwe producten met veel liefde en enthousiasme voor jullie uit.

07-06-2022

Dankbaar

Kliederspel bestaat bijna 2 jaar. In die 2 jaar heb ik kinderen, ouders, scholen, dagcentra, kinderdagverblijven (KDV's), grootouders, pedagogisch medewerkers, en vele anderen kennis laten maken met de wonderlijke wereld van Sensorisch Spel.

Een droom die uitkomt: het verspreiden van de vreugde en de educatieve waarde van spelen, ontdekken, en leren door sensorische ervaringen.

Toekomst

Droom

Kliederspel heeft nog vele toekomstplannen. Onder andere het uitbreiden van de workshops, Kliederochtenden en het sensorische assortiment verder uitbreiden. En dat is nog niet alles..