Cadeautjes voor de eerste verjaardag.

Cadeautjes voor de eerste verjaardag.

De eerste verjaardag van een kind is een bijzondere mijlpaal. In dit blogbericht delen we enkele inspirerende cadeau-ideeën.

Dus, wat zijn leuke cadeaus om te geven voor een eerste verjaardag? 

Hier een paar van onze favorieten:

De Grimm's regenboogvriendjes in bakjes

Een echte must-have! Baby, dreumes, peuters ze zijn er allemaal gek op. De Grimm's regenboogvriendjes in bakjes zijn geweldig. Deze wil je echt toevoegen aan je collectie. Kinderen van 1 jaar vinden het geweldig om te ontdekken hoe iets ergens in gaat. Ze kunnen zich een ruime tijd amuseren met de Poppetjes In het potje en uit het potje te stoppen.

De Grimm's regenboogvriendjes in bakjes

Met de bakjes kun je ook een toren bouwen, of zet de poppetjes op de bakjes in plaats van erin. Je kunt er mee rollen en later wanneer het kind iets ouder is, sorteren en matchen op kleur. Zoek bij het bakje het juiste kleur poppetje. Leer de kleuren kennen en herkennen. De Grimm's regenboogvriendjes in bakjes kun je dus nog lang aanbieden in verschillende leeftijds fases. Hierdoor zijn ze duurzaam en gaan ze lang mee. Er zijn altijd weer nieuwe manieren om ermee te spelen.

 

Grimms stapelbakjes kleurstapelbakjes naturel

Ook weer een echte musthave, de Grimm's stapelbakjes. Ook voor de allerkleinste een geweldige set. Bouw een toren van de bakjes en gooi hem om, ben verwonderd door hoe ze in elkaar passen of voeg ze samen met de vriendjes.

Dit cadeau gaat ook jarenlang mee. 

 

Voor de oudere kindjes kunnen ze gebruikt worden om te sorteren op maat en kleur in combinatie met de regenboogballen of de poppetjes. Je kunt ze gebruiken als kookpot of bord, in het kinetische zand of de speelrijst. Gebruik ze los als bakjes om schatten in te verzamelen enz.

Kleine kindjes zijn verwonderd over hoe de diertjes in elkaar passen, ze hebben een dagtaak aan het uit elkaar halen, weer in elkaar zetten, verschillende combinaties proberen. Ze zijn hier echt wel even zoet mee. Ook ideaal om mee te nemen wanneer je gaat uiteten. Een leuke activiteit voor aan tafel. Zelfs mijn zoontje van 4 jaar speelt er nog mee, dus ook deze gaan verschillende leeftijdsfases mee.

 

  • Blokken!

Blokken zijn geweldig voor deze leeftijd. Samen een toren bouwen, of misschien lukt het wel al om 2 blokjes te stapelen. En daarna omgooien! Iets mooiers is er niet. Voeg bakjes of mandjes toe en je kindje amuseert zich met het in en uit halen van de blokken. 

Blokken zijn niet leeftijdsgebonden en gaan dus verschillende levensfases van je kindje mee. Dierentuinen bouwen, auto garages, er is niets veelzijdiger dan blokken. 

 

Op zoek naar nog meer inspiratie? Kijk dan eens bij onze 'voor de allerkleinsten' collectie. 

Terug naar blog

Reactie plaatsen